21 Şubat 2013 Perşembe

Orbit Baby G2 - Bebek Arabası



Size tüm anne adayları için büyük merak konusu olan bebek arabalarından bahsetmek istiyorum. Hamileliğimin son günlerinde eşimle birlikte hummalı bir araştırmaya giriştik ve Orbitbaby Travel Collection'ı almaya karar verdik ve aslında aldık da ancak E-Bebek Forum İstanbul mağazasında yaşadığımız sorun sebebiyle siparişimizi iptal etmek zorunda kaldık, müşteri hizmetleri gerçekten çok ama çok ilgisiz.

Tabi benim aklım hala bu arabada çünkü diğer arabalara nazaran öyle hafif ve kolay bir kullanıma sahip ki, annelerin yalnız dışarı çıktıklarında kullanımın kolay olacağına inanıyorum. Fiyatı biraz pahalı ancak sanırım miniklerimiz için buna değer. Sizlerin de tavsiyelerinizi merakla bekliyorum, kullanıp çok memnun kaldığınız arabalar, ana kucakları varsa lütfen paylaşalım, eminim tüm anneler için faydalı olacaktır.

Arabanın özelliklerine gelince,


Arabanın önünde bulunan mama tepsisi ve BPA ve PVC gibi maddeler içermeyen mama saklama kabı bulunmakta, teleskopik katlanma mekanizması sayesinde tek elle oldukça kolay katlanabilir. Katlandığında çok az yer kaplar küçük arabaların (Mini Cooper'ın bile) bagajlarına bile kolayca sığabilir.


Manevra ve sürüş hakimiyeti oldukça fazla, çok havalı bir özelliği daha var UV ışınlarından tamamen koruyan Paparazzi Shield teknolojili güneşliğe sahip:). Havalandırma sistemi sayesinde terlemeyi minimuma indirmekte ve doğumdan itibaren de kullanılabilmektedir.



6 yorum:

  1. merhaba öncelikle inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın.ben orbit baby yi 1 yıldır kullanıyorum ve son derece memnunum ilk başlarda herkes bebek arabasına bu kadar verilmez diyordu ama kesinlikle değiyor almanızı tavsiye ederim ben komple set olarak aldım ama sadece oturma ünitesini bile alsanız olur çünkü ana kucağını sadece 6 ay kullanabiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    bebeğim çok iyi teşekkür ederim. Mağazadaki sorun sebebi ile biz Orbit'i alamadık malesef, başka bir araba aldık. Ama hala gözüm onda. Tavsiyeniz için teşşekürler, kullanamasamda ben de içtenlikle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    bebeğim çok iyi teşekkür ederim. Mağazadaki sorun sebebi ile biz Orbit'i alamadık malesef, başka bir araba aldık. Ama hala gözüm onda. Tavsiyeniz için teşşekürler, kullanamasamda ben de içtenlikle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  4. merhaba inanilmaz kafam karisti iki aylik kizim var e bebek.magazasinda orbitle karsilastim cok begendim fakat fiyati cok yuksek esimi ikna edemiuorum :(

    YanıtlaSil
  5. fiyati yuksek sadece

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,

    Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum size, bence eşini ikna etmelisin:)
    Tek olumsuz yanı fiyatının diğer arabalara göre yüksek olması, sevgiler..

    YanıtlaSil