7 Mart 2013 Perşembe

Tavsiye: IKEA Mama Sandalyesi



Bebeklerimiz için biz anneler her şeyin en iyisini almak isteriz.
En iyisi, en kalitelisi olsun isteriz hep. Bu yazıyı anne adayları okuyorsa "elbette" dediklerini duyar gibiyim. Fakat eğer  anneler okuyorsa "kaliteli olsun tabii ancak hafif ve basit de olsun" diyorlardır.
Göksu doğmadan önce, aldığım ürünün markası, kalitesi ve görüntüsü benim için  çok önemliydi. Ancak artık tüm bunlara çok daha önemli şeyler eklendi. Kolay kullanılır olması, hafif olması ve yıkanabilir-silinebilir olması benim için kalitesinden sonra en temel üç unsur. 
Bazen o kadar hızlı hareket etmeniz gerekiyor ki ya da bir elinizde bebeğiniz diğer elinizde biberon, battaniye, kıyafet, emzik  olabiliyor mesela. Bu yüzden bir kaç denemeden sonra aldığım İkea marka mama sandalyesinden çok memnunum.
Öyle pratik, o kadar hafif ki her yere kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Göksu oturduğu anda içinde çıldırıyor diyebilirim. Ayaklarını aşağıya sarkıttığı için deli gibi ayaklarını çırpıyor.
Ayrıca sandalyeyi temizlemek için suyun altına tutmanız yeterli. Bazen günde iki üç defa çamaşır yıkadığım zamanlar oluyor. Bu açıdan da çok pratik bir sandalye.
Mağazada tasarım yeni mama sandalyeleri de çıkmış ve görünüşü de daha güzel fakat öyle ağır ki zaten sırtı, beli ağrıyan bizlerin bir de bunu taşıması çok zor.
Bu mama sandalyesini hepinize canı gönülden tavsiye ediyorum. 

Üstelik fiyatı da 37,90. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder