9 Temmuz 2013 Salı

Tavsiye: All Baby Baby Mağazası





Uzun zamandır sizlere bahsetmek istediğim bir mağaza var, adı All Baby Baby. Hani çocukken izlemişsinizdir; çocuk bir dolabın içinden geçer ve kapı başka bir dünyaya açılır, işte bu mağaza tam da böyle. Alice Harikalar Diyarı gibi sanki:)

Ben prensesime hamile iken sevgili annem ve kardeşimin aramaları sonucunda çok yakınımızda bulduk aradığımız mağazayı. Burada, giysilerden bebek odasına aksesuarlara ve doğum odası süslerine kadar her şey var. Biz kızım için öyle şeyler aldık ki, inanın Göksu'nun odasına giren herkes tek tek soruyor onları. 

Neler aldığımıza gelince; öncelikle hastane süslerimizi buradan aldık, çok sevimli ve farklı bir oda olmuştu. Hatta o süsleri kızımın odasında kullanıyoruz şuan.  Çookkk güzel başka yerde bulamayacağınız fotoğraf albümleri aldık. Fakat bence en ama en güzeli kızımın avizesi. Sevgili sponsorumuz olan annem bu şahane avize ve küçük lambayı kızıma aldı. Lambanın ucunda sahibesinin müthiş zevkine ait seramik balerinler sarkıyor. Odamızı her gören 'Aman Allah'ım bu nasıl bir avize' diye şaşkınlıklarını dile getiriyorlar:) Göksu'nun mevlüt kıyafetini ve bazı günlük kıyafetlerini de bu güzeller güzeli mağazadan aldık.  Mağaza gibi sahibesi de o kadar tatlı bir bayan ki inanın eliniz boş çıkmayacaksınız. Göksu her şeyi almadan bir uğrayın bence:)


Çok sevgiler.

3 yorum:

  1. Saglıkla iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Sevgiler All Baby Baby

    YanıtlaSil
  2. Saglıkla iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Sevgiler All Baby Baby

    YanıtlaSil