11 Mart 2013 Pazartesi

Tavsiye Etmiyorum: Weewell Bebek Telsizi

Anne olacağımı öğrendiğim andan itibaren derin bir araştırma içerisine girdim.
Alacaklarımın listesini önceden hazırlayıp, buna göre alışveriş yaptım.
Bu listenin baş sıralarında da bebek telsizi yer alıyor. Bebişiniz odasında oynarken ya da uyurken gerçekten ihtiyacınız olacak keskin kulaklarınız yoksa tabii:)
Biz E-bebek Forum İstanbul mağazasındaki satış danışmanlarının tavsiyesi ile bu telsizi aldık.
Onca şey okumama rağmen beni kandırmayı başardılar. Çekim alanının oldukça fazla olduğunu, en iyi telsiz olduğunu söylediler, kamerası da olduğu için bebeğimizi rahatlıkla görebilecektik üstelik kızımın odası alt katta olduğu için kameranın olması bizim için olmazsa olmazdı.
Kullanmaya başladığımız andan itibaren telsiz "alan dışı" diye bir uyarı vermeye başladı ve bebeğimin odasının yan odasında dahi çekmiyordu.
Bunun sonucunda elbette mağazaya ürünü götürdüm ve teknik servisten gelen cevabı size kısaca özetliyorum. Telsizi prizsiz kullanmayın, üründe hiç bir sorun yok, ürün elektrik prizinden çıkardığınız zaman daha az çekecektir.
Şimdi soruyorum, bu  mağazadakiler telsizin ne amaçla kullanıldığının farkındalar mı?
Telsizi şarja takıp kullanacaksam ne anlamı var? 
Anlayacağınız 420 TL kadar boşu boşuna para harcadık üstüne bir de bolca tavsiyenin yer aldığı bir servis kağıdı verdiler.

Kısacası asla tavsiye etmiyorum bu ürünü.
Şimdi ne mi yapıyorum? Göksu uyuduktan sonra tüm kapılar kapanıyor evde saat 19:00'dan itibaren derin bir sessizlik oluyor, o saatlerde gelen/gitmeyen misafirlere gıcık olunuyor ve televizyon öyle sessiz izleniyor ki bizim evde bu sayede dudak okumayı öğrendik diyebilirim. 


4 yorum:

  1. Ben tatillerde bu uygulamayı kullanıyorum.Çok sıkıştığınızda belki sizin de hoşunuza gidebilir. Sadece cep telefonunuzu mümkün olduğunca uzağa koymaya gayret edin. http://enhafifi.com/tatilde-kullanilabilecek-en-hafif-bebek-telsizi/

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuzu okudum. Fakat bebek telsiz ve kameralarının bebek odasında bulunan üniteleri adaptör üzerinden elektriğe bağlı olduğunda, maksimum mesafe üzerinden iletişim sağlanabilir. Biz de bu ürünü kullanıyoruz ve çok çok memnunuz. Eğer üründe özel bir problem varsa firma ile temasa geçin. Bizim LCD ekranımız yere düşürdüğümüz için kırılınca üç gün içinde ürün tamir edilip kargo ile problemsiz gönderilmişti.

    Aysel Kandemir

    YanıtlaSil
  3. Ben de aynı ürünü kullanıyorum ve çokmemnunum muhtemelen sizin evdeki wireless internetle karışıyordur veya microdalgayla karışıyordur bizim ev 150 m2 ve en uzak noktada bile bir sinyal azalması olmuyor.eğer dediğim şeylerden değilse servise başvurun.ürün kesinlikle mükemmel bir ürün ben çok memnunum.yasemin

    YanıtlaSil
  4. Ben de aynı ürünü kullanıyorum ve çokmemnunum muhtemelen sizin evdeki wireless internetle karışıyordur veya microdalgayla karışıyordur bizim ev 150 m2 ve en uzak noktada bile bir sinyal azalması olmuyor.eğer dediğim şeylerden değilse servise başvurun.ürün kesinlikle mükemmel bir ürün ben çok memnunum.yasemin

    YanıtlaSil